Plus

01.02.2016 kl. 23:11

 

Hej från suddig hall men ville bara visa snabbt på att saker och ting faktiskt händer här hemma. Har flängt upp och ner till Stockholm i förra veckan och i morgon drar jag till Köpenhamn. Men mycket fint har hänt. Kan så klart lista så ni också vet.

+ F var här i två hela veckor (okej, vi gick ju typiskt nog om varann lite men ändå) och vi fick hänga och sova och ha lite vardag ihop. Mycket bra.

+ utväxten färgad så nu kan vintern vara lite torr och tråkig när man ändå har röda rötter.

+ allt lägenhetsfix vi åstadkom under de två veckorna som Fredrik var här. Okej, lovar visa er, faktiskt. Snart. För vi snackar hall och skåpdörrrar och handtag och grejer.

+ att jag har konstaterat att det är lite svårt att faktiskt ha för mycket växter. Man kan ha hur många olika som helst! Man hittar alltid nya platser. Hej tre nya kaktusar i köket!

+ har ni märkt att det ju faktiskt blir lite ljusare om dagarna? Okej, låter smörigt osv osv. Men det är ju i alla fall ljust när man går till jobbet och ibland när man går hem! Halleluja.

 

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.