Fixa fogarna med färg

23.03.2016 kl. 09:53

 

Typisk bra söndagsgöra är att fixa hemma (när solen skiner jättemycket som ni ser). Kan ju vara så att jag har planerat detta en ganska lång tid men inte får gjort före Fredrik kommer och säger nu fixar vi det! Så vi inhandlade färg. Fogfärg i mörkgrått närmare bestämt. Och så målade jag medan han satt i köket och skrev. Att måla på färgen gick snabbt och smärtfritt. Dåligt bloggat att inte fota före, jag vet! Och inte heller färgen, men den hittar ni i byggvaruhandlar. Finns i flera kulörer. Jag ville inte ha för stark kontrast så valde grått i stället för svart.

Sen torkade det i en timme och efter det var det "bara" att ta svamp och vatten och torka av färgen. Detta steg var aningen jobbigare och liksom ganska slitigt. Men det gick.

Vips var det kväll och man fick ställa tillbaka grejer och fixa om lite i köket.

Och lite så här blev det på håll med starka kökslampor på. Inte jättestor förändring men ändå så pass mycket att man noterar det och kommer på att just det, så här såg det inte ut innan!

Kommentarer (1)
Ah, vad fint. Vi har svarta fogar från start, men detta var ju väldigt mjukt och liksom lättare.
vardagskonst23.03.16 kl. 16:51
Ja men eller hur! Tänkte på svart också men ville börja med en mjukare variant. Men superfint med svart också ju! Älskar bilderna från ert kök!
02.04.16 12:04

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.