Vardagspausa

07.04.2016 kl. 23:19

 

Okej, ett överhopp i bilder från Budapest och lite mer vardagsprat nu. Konstaterade med Nina att det var år och dagar sen vi lyckades tajma in en ledig dag mitt i veckan för att ses över frukost. Detta är ju en av våra favoritsysslor som ni vet. Vi träffades på Kafé Magasinet som är så najs. Gott att äta, fin lokal, bra playlist och instavänligt. Att vi dessutom råkade ha matchande outfits i samma färgskala var också ganska kul.

Så vi åt frukost och den var god, mycket god. Och så satt vi och pratade och skulle väl egentligen skiljas åt för hon skulle hem och tvätta och jag skulle hem och tvätta. Men tänk om "vi bara skulle ta en sväng till Åhléns", som ju också är en grej vi gärna gör tillsammans. Så vi gjorde det. Och så bara en sväng till Monki. Och där hittade jag vårjeansen som jag letat efter!

Och efter stadsvandringen råkade det bara bli så att vi mötte upp två till och gick till ett grekiskt café och lärde oss dricka kaffe på grekiskt vis samtidigt som vi lyssnade på grekisk radio och hade det mycket trevligt. Sen sprang kvällen bara iväg men jag hann tvätta och göra yoga som var dagens plan. Skönt med en paus för kompishäng och kaffedrickande en helt vanlig torsdag.

Kommentarer (1)
Ser härligt ut :)
Daniela08.04.16 kl. 14:35

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.