Våren, pirret och kärleken

28.04.2016 kl. 23:36

 

Kom igen nu då våren! Här blev det plötsligt så kallt och jag fick plocka fram vinterjackan igår när vi åkte ut till Käringön. Men den kommer nog, den där våren. Blommorna tror det åtminstone.

I alla fall är det fredag, igen, redan i morgon och jag har packat väskan och drar till Finlandet mitt! Har faktiskt tagit och bokat in två veckor semester för att kunna flänga lite. Bra grej med semester mitt i maj tänker jag.

Först ska jag gå på min bästa barndomsväns bröllop. Wow för kärleken säger jag bara! Kan fortfarande komma ihåg våra tonårsnätter när de just träffats och allt var magiskt (och kanske lite dramatiskt ibland). Det kommer vara minst lika magiskt och pirrigt på lördag.

Och fint ska det bli att få fira en första maj-dag med brorsorna också! Jag hoppas på mjöd och munkar. Och en cykelfärd med ballonger, precis som förr.

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.