Av och an

09.05.2016 kl. 13:23

 

Hej från ett tåg på väg till Stockholm! Kan varmt rekommendera att ta lite semester i maj. Precis vad man behöver för att orka ända till sommaren. 

Det blev så att jag bara flänger av och an under dessa två veckor. Började med en resa till Finland, mellanlandade en dag i Göteborg för att paniktvätta trosor och sedan packa om väskan för att dra till London med två bästisar. Har fotat en massa så ni ska snart få se! Mest gick och gick vi och mina ben värker fortfarande efter de 20 km vi hann avverka på lördagen. I går kom vi hem och jag hann hänga lite med bara ben i en park innan jag gick hem och packade om igen. Nu väntar Stockholm några dagar och sedan drar vi till Finland på en till stor fest och en massa familjehäng! Längtar. 

 

Kommentarer (1)
Hej Hanna! Finns det möjlighet att kontakta dig via typ mail eller ngt? Har ett ärende som gäller Göteborg :)
fia linnéa emelie13.05.16 kl. 14:17

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.