London, bästisar och blommor

23.05.2016 kl. 23:55

 

Vet ni vad! Jag var ju i London för några veckor sedan med mina girls. Det var najs. Vi anlände onsdag kväll, tog en taxi till vår Airbnblägenhet i Notting Hill direkt och sen ut på middag och hittade mysigaste pizzerian med italienska killar och mycket skrammel. Vi sänkte en flaska vin och planerade morgondagen.

Sen blev det torsdag och vi vaknade av fågelkvitter (!) utanför fönstret klockan 5. Men sov vidare och gick upp några timmar senare och åt såna här små Rice Crispisar som vår värdinna fixat till oss.

Sen ville vi bara ut, ut, ut!

Helt oskojat så stannade vi nog minst tio gånger på de tio minutrarna vi gick till tunnelbanan för att jag ville fota blommor. Dog av alla de fina blommande buskarna och träden. Kunde liksom inte ta in hur fint det var.

Ja, men ni fattar. Detta var ju dessutom i början av maj så allt som blommade var bara en fröjd för ögat eftersom vi också lämnat ett svinkallt Gbg!

Första stoppet blev Bloomsbury där Nina bodde när hon studerade i London för några år sen.

Alltså just precis DÄR bodde hon då!

Sen traskade vi vidare längs hennes gamla vägar.

Det var en magisk dag. Så soligt och varmt och fint.

Vi gick genom många parker.

Men var liksom sugna på en second breakfast så vi slog oss ner på en pub och beställde in Eggs Florentine och pannkakor.

Och så vidare.

Förbi och faktiskt genom Ninas gamla skola. Det var lite småspännande.

Och sen in på ett café för vi var mycket kaffesugna.

Och in i Regents Park med alla andra som ville njuta av solen under blomträd.

Sen satte vi oss här och sörplade kaffe.

Sen tog vi massa kompisbilder under trädet. Man bara måste ju det när man sitter med så drömmig bakgrund.

Vi spatserade vidare, längs vattnet, under broar mot Camden.

Coolhetsfaktorn på detta crew då.

Sen kom vi fram och blev superhungriga när vi såg all mat. Jag och Nina köpte falafel. Alltså godaste falafeln ever! Tänker fortfarande på den ibland och vill åka tillbaka bara för den.

Dessa brudar dessutom. Hjärta!

Sen gick vi runt lite till, hittade inget att köpa så bestämde oss för att ta en öl i stället! Som ni kanske redan har förstått handlade denna resa mycket om att äta, dricka och äta lite till och dricka.

Sen var vi lite småfulla och strosade lite till, provade kläder och både Nina och Johanna påbörjade shoppingen! Jag hittade INGET och var så besviken.

Sen åkte vi hem (tog en evighet med alla byten och trängsel och jag vet inte vad). Laddade om. Målade på läppstift och begav oss ut för att hitta middagsställe. Och efter en indisk middag, hängde vi lite på pub och drack ännu mera öl och pratade om killar och kompisar och så var det med den torsdagen i London!

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.