Grekiskt med hejdån och solnedgång i Skärhamn

08.07.2016 kl. 10:59

 

Förra veckan bestämde vi träff med "gänget" eller delar ur vårt lilla gäng som fortfarande var i stan. Vi hade bokat bord på en grekisk restaurang och beställde in alla smårätter som lät goda. Pratade sommarplaner och när vi kommer ses nästa gång osv osv. Drack grekisk öl och sa att sommaren går ju så fort, snart är vi samlade igen till varandra. Vi firade Nina lite till också som snart fyller år! Sen kramkalas och vi ses snart. Tråkigt med sommaren att alla alltid ska vara så utspridda. Tänk den dagen man har alla man vill ha nära på ett och samma ställe. Alternativt har ett fint sommarställe att bjuda alla till.

En dag senare blev det fredag och jag drog på konsert till Nordiska Akvarellmuseet i Skärhamn. Vi skulle se Niki & The Dove som jag lyssnat på konstant hela våren. Alltså verkligen, nya skivan har gått på repeat. Vi missade nästan bussen dit men hann med den i alla fall efter att vi stoppade den mitt på vägen.

Väl framme åt vi gigantiska räkmackor på restaurangen och sen var det dags. Och wow vad coola och bra de var. Efter en grym konsert satt vi utanför på bryggan och sörplade naturvin och var alldeles upprymda av stämningen och platsen och sällskapet.

Sen såg vi solen gå ner i havet och efter att vi tömt glasen tog vi bussen hem till stan igen.

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.