Och hur gick det sen

29.10.2016 kl. 19:05

 

Jaha, vad hände här då? En ofrivillig paus där denna lilla bubbla glömdes bort. Vi åkte till Island och jag har aldrig varit på en plats som berört mig mer. Han med stort h flyttade upp till Stockholm igen så nu flänger vi upp och ner, ännu en höst. Min roomie flyttade till en egen lägenhet så nu sitter jag med alla kvadratmetrar för mig själv igen. Ensamt men befriande på samma gång, väldigt kluven till det faktiskt.

Denna höst grubblar jag över framtiden, odlar ekar (försöker i alla fall), är sugen på rödvin mest hela tiden och yogar så mycket jag bara kan. I kväll ska jag dessutom påbörja stickprojekt för att hålla mig ännu mera sysselsatt.

 

Kommentarer (1)
Hej! Fin blogg du har!
Jag tänkte börja med en ny grej på min blogg som skulle börja i november en gång i månaden skulle någon få gästblogga på min blogg om några tankar en har eller skriva om ett viktigt ämne. Skulle du vara intresserad?
Daniela29.10.16 kl. 19:50

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.